Friday 12 February 2010

Zákon žáby vhozené do horké vody

Zákon žáby vhozené do horké vody

cituji:
Napíši zde o jednoduchém zákonu platném pro nás všechny.
Myslím, že by tento zákon měl být "vyučován" především v rodinách a třeba také na školách spolu s povídkou "Já tužka" níže.
Zákon se jmenuje: Zákon žáby vhozené do horké vody.
Když prý hodíme žábu do horké vody, šok ze změny teplot žábu přiměje, aby rychle vyskočila a zachránila si tak život. Když prý však žábu vhodíme do studené vody, zůstane v ní. A pak začneme vodu postupně pomalu ohřívat... žába si prý nevšimne postupné změny teploty a zůstává v klidu... V momentě, kdy si žába všimne, že je něco v nepořádku s teplotou vody je pro ni však již pozdě... - voda vře a žába již není schopna vyskočit!!!

Nepřipomíná Vám to něco? 
 
Já tužka
 
Peníze v rukou státu (politiků) - koukněte alespoň na graf na str. 16 a str. 18

Proč mají komunisté KSČSSD tolik hlasů?
.

1 comment:

RH James said...

Making jewelry is not just fun, it is truly very easy. Internet suppliers stock many different items that you need to make your own gold jewelry items. The best prices will come when you buy in bulk.This also gives you cash for gold jewelry. The Joel’s Gold Store is to make your pieces unique – exclusive gor gold jewelry. There are so many resources out there that you can learn from in your venture of gold jewelry buyers. You can also learn how to make your own jewelry and get ideas from the plenty of websites that are available on the internet. Everything that you could possibly need can be located through a wholesale resource on the Internet! It just takes a little time and effort to learn some skills and with a touch of creativity, you will probably want to follow a few instructions or patterns until you get the right cash for your gold jewelry. Just be confident to charge, and soon enough, you will own your very own thriving jewelry wholesale business - simply because you learned how to make your own jewelry price.